Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Зір і телевізор

Зір і телевізор. Вправи і Вітаміни для очей.

Зір і телевізор. Вправи і Вітаміни для очей.Крім величезних зорових навантажень на роботі, очі піддаються негативному впливу і вдома, при перегляді телевізора. Глядач щомиті сприймає як одну картинку проносяться 24 кадру, при цьому на нього обрушується лавина емоційно - стресових зарядів. Перегляд тієї чи іншої телепередачі або фільму, насиченого негативними подіями або емоціями, негативно позначається не тільки на зір, але і на психіці. Тому рекомендовано телевізійні передачі дивитися не більше двох-трьох годин на добу і якомога рідше перемикати телевізійні канали. Тим, хто з різних причин не може обійтися без телевізора або відірватися від монітора комп'ютера, рекомендовано проводити розслаблюючі вправи для очних м'язів. Для підвищення зору так само допоможуть вітаміни для очей Чорниця Віта Комплекс!

Ось приклади корисних вправ для очей:

1. Сісти, розслабитися, закривши при цьому очі і обертати ними по колу, описуючи очними яблуками окружність то в одну, то в іншу сторону.
2. Намалювати очима трикутник вершиною вниз і "дивитися по кутах": вгору вправо, вниз, вгору, вліво і знову вниз. Вправа повторити 7-9 разів.
3. Відкрити очі, подивитись прямо перед собою, при цьому швидко моргати протягом 30 секунд. Повторити те ж саме, не моргаючи. Вправа повторити кілька разів.
4. Вийшовши на балкон або вулицю, подивитися вдалину, сфокусувавши свій погляд на будь-якому віддаленому предметі, потім на предметі, близько знаходиться-повторити кілька разів. Ну і звичайно ж, не забувати включати в свій раціон моркву і чорницю. 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 27
Введіть капчу*
Рекомендовані товари