Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Зараження паразитами і методи їх лікування

Зараження паразитами і методи їх лікування.

Зараження паразитами і методи їх лікуванняЗараження паразитами може протікати безсимптомно. Не всі паразити завдають людині шкоди, деякі з них здатні поглинати важкі метали, віруси і бактерії. Тому лікування повинно бути досить обачним, з урахуванням небажаних побічних дій фармопрепаратів для здоров'я і, в першу чергу, для печінки.

До одного з найбезпечніших і ефективних методів діяння від паразитів можна віднести метод літотерапії, заснований на біологічному резонансі. Технологія терапевтичного впливу також здійснюється шляхом підведення специфічних частот «аэдипа-разитарного мінерального комплексу», які, вступаючи в резонанс з організмом, витісняють патологічні коливання частотного спектра певного паразитуючого організму. Частотний показник діапазону найпростіших, круглих і плоских хробаків становить 350–45 кГц, стрічкових черв'яків - 420–500 Гц (дослідження ЦИМС — ИМЕДЙС).

Тривалість лікувальних сеансів підбирається індивідуально. Після закінчення процедури перевіряються показники наявності частот паразитуючого організму. При необхідності підбираються додаткові лікувальні заходи.

Енергоінформаційний контейнер з програмою зменшення показовий паразитарного обтяження.

На пристрій даного енергоінформаційного носія записані частотно-резонансні програми трав і мінеральних комплексів, які зменшують показники паразитарного обтяження, попереджаючи можливе розвиток зараження. Контейнер пригнічує активність деяких, вже потрапили в організм паразитів за рахунок блокади їх частотних випромінювань.

Пристрій рекомендовано для профілактики і лікування виявлених паразитуючих організмів (аскариди, шистосоми, парагонімус та ін.). Перевірити вплив контейнера можна за методикою біорезонансного тестування.

У випадку глистових інвазій-м'якою та безпечною є антипаразитарна програма Віталайн.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
32 + ? = 39
Введіть капчу*
Рекомендовані товари