Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Вплив гормонів на жіночу красу і молодість

Вплив гормонів на жіночу красу і молодість

Вплив гормонів на жіночу красу і молодістьКожна жінка у всі часи стежила за своєю красою. Сьогодні пріоритет зовнішності займає важливе місце. Використовуючи різні косметичні засоби, жінка намагається зупинити те, що не зупиниться ніколи - час. Саме час забирає жіночу красу. Але крім зовнішнього догляду за жіночим виглядом, краса залежить від її гормонів.

В людському організмі існує велика кількість гормонів, які впливають на роботу різних органів і систем. Але є гормони "молодості", хоч це і не медичне поняття, але саме вони прямо впливають на процес який уповільнює старість. До таких гормонів відносяться: соматропін, Мелатонін, естроген, тестостерон і дегідроепіандростерон (ДГА).

Естроген забезпечує пружність і молодість шкіри. Естроген має великий вплив на період настання менопаузи. Виходячи з даних досліджень, ніж пізніше у жінки настає менопауза, тим довше зберігається її активність і бадьорий стан. Для того, щоб допомогти організму отримувати достатню кількість естрогену, необхідно вживати соєві продукти і ревінь. Ізофлавони, які є в цих продуктах, аналогічні своїми діями жіночому естрогену.

Соматропін часто називають гормоном краси, молодості і росту. До недавнього часу його вплив на організм не було доведено. Але вже сьогодні, провівши дослідження, було доведено що соматотропін покращує стан шкіри, зменшує жирову тканину, м'язи зміцнюються. Для того, щоб стимулювати соматотропін в організмі, необхідно вживати білкові продукти з мінімальною кількістю жиру, сир, нежирну рибу.

Тестостерон - чоловічий гормон, але в жіночому організмі він також створює сприятливий вплив. У юному віці він впливає на обмін речовин і емоційний фон. У старшому віці він будить в жінці сексуальність, і стимулює регенерацію клітин шкіри.

ДГА дуже важливий для кожної жінки, адже саме цей гормон відповідає за стрункість жіночого тіла. Він тонізує м'язову тканину і запобігає накопиченню жирової тканини. Для того, щоб заповнити недолік цього гормону жінці необхідно вживати морську рибу, маслини і оливкову олію, авокадо.

Мелатонін важлива складова молодості організму, його можна назвати біологічним годинником. Він допомагає організму дотримуватися добовий режим. Він повідомляє, коли пора відпочивати і прокидатися. Саме уві сні відбуваються всі відновлювальні процеси.

Гормональний баланс дуже важливий, в будь-якому організмі. Після досягнення 35 років жінці варто відстежувати рівень цих 5-ти гормонів, адже саме вони відповідають за красу і молодість.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
8 + ? = 11
Введіть капчу*
Рекомендовані товари