Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Важливі факти про імунітет

Важливі факти про імунітет

Важливі факти про імунітетСильний імунітет – важлива складова здоров'я цілого організму. Так вже запрограмовано, що у жінок імунітет сильніше, ніж у чоловіків. Але існують різні способи, щоб підвищити імунітет і зробити свій організм менш сприйнятливим до захворювань.

Для зміцнення імунітету взимку, коли організм потребує більше захисту і уваги, необхідно знаходити час для здійснення прогулянок по свіжому повітрю. І навіть добре, якщо на вулиці буде прохолодно. Піші прогулянки благотворно впливають на серцево-судинну систему, покращують настрій і дають час налагодити чіткість думок. Можна навіть поєднати приємне з корисним. Наприклад, прогулятися до магазину, щоб купити продукти.

Слідкуйте за своїм харчуванням, намагайтеся купувати тільки екологічно чисті органічні продукти. Пам'ятайте, що дуже часто на птахофабриках, птахів годують антибіотиками, і потім заявляють, що це необхідно для збереження здоров'я самих птахів. Насправді ж це роблять для того, щоб посприяти їх швидкому зростанню і набору маси. Тому будьте обережні при виборі продуктів, адже такого роду птах шкідлива для організму людини. При нестачі вітамінів і необхідних речовин в організмі заповнити ресурси допоможуть Бади, наприклад мультивітамінний комплекс.

Багато вчених впевнені, що, через наявність другої Х-хромосоми, у жінок сильніший імунітет. Ця хромосома є носієм особливої кислоти, яка регулює імунну систему. Підтверджує це і статистика, згідно з якою тривалість життя у жінок більше, ніж у чоловіків, так і після хвороб період відновлення у жінок займає менше часу. Така перевага жінок пояснено в роботі вченого з Гентського університету, де він доводить значення Х-хромосоми для життєдіяльності організму.

В університеті в Британській Колумбії було проведено ряд експериментів, результатом якого було виявлення цікавого факту. Наш імунітет підвищується від простого перегляду зображень, на яких відображено нездорові люди з явно вираженою хворобою. Експеримент проводився з двома групами добровольців. Учасників попросили переглянути невеликі слайд-шоу з картинками. Експеримент почали, показуючи звичайнісінькі фотографії, так звані«нейтральні & raquo;. Через деякий час випробуваним в першій групі були запропоновані зображення людей хворих краснухою, ГРВІ та іншими захворюваннями, другій групі запропонували фотографії людей, що тримають напоготові зброю.

Для перевірки результатів експерименту використовувався аналіз крові, який взяли за пів години до випробування і відразу після його завершення. Дослідження зразків крові показали, що у людей, що розглядають фото хворих, імунна відповідь підвищився на 23%, що приблизно в 3,5 рази вище, ніж результат другої групи.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
9 + ? = 14
Введіть капчу*
Рекомендовані товари