Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Цукровий Діабет і Зір

Цукровий Діабет і Зір

Цукровий Діабет і ЗірПри захворюванні на цукровий діабет (найбільш поширене захворювання ендокринних систем) необхідно ще ретельніше стежити за своїм здоров'ям, так як стан кровоносних судин значно погіршується, і особливо сильно страждають при цьому очі. Судини руйнуються, а новим не вистачає сил, вони тендітні. Якщо залишити все без лікування, наслідки можуть бути вкрай важкими.

Чим довше діабетична хвороба є у людини, тим більша ймовірність зниження зору. Менше схильні до проблеми зниження зору діти і хворі менше п'яти років. Якщо вже є захворювання очей, наприклад, катаракта, то це є першою причиною зниження зору. Пізні ускладнення можуть призвести до інвалідності.

Профілактика прогресуючої сліпоти є напрямком медицини (для цього ми рекомендуємо препарат Чорниця Віта Комплекс) . Для лікування достатньо запасів знань і медикаментів, однак, сліпота лідирує серед людей працездатного віку, навіть у великих містах. Все це тому, що з різних причин хворі звертаються за допомогою вже при запущених формах хвороби або зовсім не звертаються. Ураження сітківки розвиваються поступово, і спочатку симптоми можуть бути відсутніми, тому людина навіть може не здогадуватися про ускладнення.

Хворий на цукровий діабет, тільки дізнавшись про хворобу, повинен негайно пройти офтальмолога, а після цього не рідше ніж раз на рік проходити повторне обстеження. У вагітних огляд проводиться кожні три місяці. Діти до 10 років оглядаються офтальмологом один раз кожні два роки.

Лазеркоагуляція є єдиним ефективним способом лікування. Жоден препарат не зрівняється з цим методом лікування, однак, якщо поєднувати його з ліками, то ефект буде значно вище.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
8 + ? = 12
Введіть капчу*
Рекомендовані товари