Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Пролін

Пролін

ПролінДрузі, сьогодні ми хочемо представити вам біологічно активну добавку Пролін, але перш, давайте разом згадаємо, що ж таке біологічно активна добавка.

Отже, вживаючи Бади, вам слід неодмінно дотримуватися кількох правил, наприклад:

  1. Для практично здорових людей, що вживають БАДи виключно для профілактики, ми радимо віддавати перевагу - нутрицевтикам, які маю багатосторонній вплив на людський організм, до них відносяться-вітамінно-мінеральні комплекси.
  2. Для тих людей, які перебувають у стані «передхвороби», для профілактики прогресу порушення обміну речовин необхідно використовувати Бади поряд з дієтичними рекомендаціями. Наприклад,  профілактика та лікування у дітей рахіту, а у дорослих  остеопорозу – призначення Бадів і особливої дієти просто необхідно. Їм, як правило, прописують БАДи, в яких міститься риб'ячий жир, вітаміни Д і А, а також мінерали, фосфор і кальцій.
  3. Тепер черга вже хворих пацієнтів, їм призначають БАДи тільки тоді, коли вони пройшли повне медичне обстеження і отримали консультацію від лікаря фахівця. БАДи в лікуванні хворих пацієнтів використовують тільки в допустимому поєднанні з дієтою і медикаментами, які були призначені лікарем. Необхідно відзначити, що якщо було правильно призначено лікування, список ліків і перелік БАДів, то вони всі будуть максимально ефективно один одного доповнювати.
  4. Сьогоднішнім розповсюджувачам біологічно активних добавок, навіть з тим, у кого є медичну освіту, не варто орієнтуватися лише на свій власний досвід і робити спроби  вилікувати хворого використовуючи одні тільки харчові добавки. Вже давно відомо, що під маскою, здавалося б, звичайного не серйозного захворювання цілком може ховатися досить важка і небезпечна хвороба, яка вимагає найбільш радикальних медичних заходів, хірургічних способів лікування в тому числі. При невстановленому діагнозі прийом Бадів дуже навіть може викликати втрату коштів, часу, а що найстрашніше - обтяженню наявного захворювання.

Дія Пролін на організм:

  • препарат чудово сприяє виробленню колагену;
  • із застосуванням добавкипролін помітно поліпшується структура шкіри;
  • При регулярному вживанні речовини, відмінним чином, зміцнюються зв'язки, суглобові з'єднання, і серцевий м'яз;
  • сприяє підтримці в гарному стані все абсолютно сполучні тканини, до них відносяться і печінка, і склера, і нирки, і судини і очі.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
40 + ? = 46
Введіть капчу*
Рекомендовані товари