Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Природні антидепресанти

Природні антидепресанти

Природные антидепрессантыОдним з найпоширеніших недуг людства є депресія. Депресія відноситься до складних психічних розладів, яке потрібно лікувати таблетками. Але можна обійтися і рослинними антидепресантами.
 
Медицина вважає основною причиною депресії недостатнє надходження кисню в мозкові клітини. До того ж деякі найважливіші вітаміни не потрапляють в мозок, внаслідок кисневого голоду, стресової ситуації і загальної нервозності. Антидепресанти, створені природою, не дають ускладнень. На відміну від хімічних препаратів. Вітаміни В і С живлять мозок, поряд з фолієвою кислотою, що міститься в звіробої.
У кожній аптеці можна прикупити БАДи, до складу яких включений звіробій. Чай з мелісою-це прекрасний напій з легкістю знімає нервове перенапруження. А м'ятний чай перед відходом до сну подарує вам спокійну ніч.
Шипшина-визнаний засіб від депресії. У ньому міститься багато вітаміну С, який покращує загальний стан організму. У темний Зимовий ранок найкраще випити кухлик свіжозавареного на молоці какао, а не кави.
Какао також відноситься до продуктів-антидепресантів. Настій шишок хмелю допомагає впоратися з депресією. Безсоння і апатію можна перемогти, якщо з'їдати перед сном ложку меду з прополісом і трав'яним чаєм.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
39 + ? = 43
Введіть капчу*
Рекомендовані товари