Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Пектин - дія, використанння

Пектин

Пектин

Пектин — є склеює речовиною рослинного походження. Препарат в природі тримається в рослинній сировині:

  • Плоди
  • Овочі
  • Коренеплоди.

Пектин, як речовина, відкрили греки більше двох сот років тому. Даний препарат надзвичайно важливий людського організму, таким чином, він:

  • стабілізує обмін речовин
  • зменшує рівень холестерину
  • покращує перистальтику кишечника
  • сприяє поліпшенню периферичного кровообігу.

Однак, найціннішою властивістю описуваного препарату полягає в здатності очищення живих організмів від усіх шкідливих речовин. І треба сказати, що Пектин, який представляє собою природного чистильника дуже ефективно і неймовірно старанно здійснює свою роботу, він не залишає після себе жодного сміття і не порушує при цьому бактеріологічний баланс організму.

На думку багатьох фахівців Пектин представляє собою санітара всього людського організму, обумовлене це його унікальною здатністю виводити шкідливі речовини з організму. Доведено, що препарат позбавляє організм від радіоактивних елементів, пестицидів і іонів токсичних металів. Завдяки масі позитивних характеристик,  Пектин широко застосовується у фармацевтичній промисловості. Більш того, для побутового застосування дана речовина виготовляють спеціально промисловим методом. Також препарат відіграє важливу роль в регулюванні обміну речовин.

Пектин використовується для виробництва:

  • Цукерки
  • Фруктові начинки
  • кондитерські желейні та пастильні вироби
  • Молочні продукти
  • Десерти
  • Морозиво
  • Комбіновані масла
  • Майонез
  • Кетчуп
  • Мармелад
  • Зефір
  • Желейні начинки для цукерок
  • Пастила
  • Соковмісні напої
  • Активоване вугілля.

особливо широко цінуються яблучні пектини, їх використовують у всьому світі всі виробники кондитерських виробів. Цитрусові ж пектини & nbsp;вживуть в основному в консервній і молочній промисловості, наприклад при виробництві фруктових соків. Для широких споживачів в промислових умовах сьогодні проводиться два види пектину & mdash; порошковий препарат і рідкий. Дві дані форми в своїх рецептах ніяким чином, не взаємозамінні. В залежності від форми вживаного пектину змінюються і правила перемішування інгредієнтів: так, наприклад, порошковий пектин змішують з соком або холодними свіжими фруктами, тоді, як рідкий пектин навпаки додають зварені гарячі продукти. У пакетованого порошкового пектину найбільш широка сфера застосування.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
20 + ? = 29
Введіть капчу*
Рекомендовані товари