Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Paragon (Парагон) - паразити ГЕТЬ!

Як діє препарат від глистів Paragon

ParagonДрузі, за вашим численним проханням сьогодні ми поговоримо про принцип дії дієвого препарат проти глистів.

Препарат від глистів Paragon є джерелом флавоноїдів і дубильних речовин.

Препарат Paragon має антипаразитарну активність відносно ста різних паразитарних інвазій, до них відносяться лямблі, трихомоніди, хламідії і т. д. у препарату також є антисептична дія завдяки наявності органічних кислот чорного горіха, грейпфрута і гвоздики в ефірних маслах. У препарату від глистів - Paragon яскраво виражене антимікотичну, іншими словами – протигрибкову дію, що обумовлено ундециленовой кислотою і тому, що в ньому присутні фенольні сполуки чорного горіха, які блокують дихальні ферменти паразитів, і пригнічують їх розмноження. У даного препарату від глистів є і антигельмінтивний, глистогінний ефект, який пов'язаний з функцією гіркот, особливих глікозидів, у тому числі артемізіна і сантонина, які у собі містять полин. Присутній в БАД також і шкірка з насінням грейпфрута, і чорний горіх. Більш того, глистогінний ефект досягається також завдяки посиленню перистальтики допомогою стимулювання нервових мейснеровских сплетінь за допомогою ефірного масла гвоздики. Має БАД і   проносним при цьому неймовірно ефектом, він одночасно пом'якшує слизові оболонки допомогою алтея.

БАД від глистів має також антацидним і обволікаючим, впливом завдяки цитрату вісмуту, він здатний зв'язувати білки, більше того, він ущільнює колоїди, зменшує пепсин, вірніше його активність, ще вона має бактерицидну дію на Helicobacter pylori, який обумовлює рецидиви виразки і перехід у хронічну ступінь гастрит. Більш того, в чорному горісі, точніше сказати в його шкірці, містяться в'яжучі речовини, які мають протизапальну дію, мова йде про еллаговой кислоті і її похідних еллагтаніни.

Paragon – є абсолютно натуральним препаратом, що застосовується він з метою рятування нашого організму від глистів, і від безлічі інших паразитів. Натуральний препарат являє собою численний ряд всіляких активних речовин, з яких він власне і складається. В даному випадку мова йде про  екстракт шкірки і зерен грейпфрута, про шкірці чорного горіха, природно про гарбузовому насінні, про порошку алтея, вірніше його кореня, і про насіння полину і гвоздики і полину. Також протипаразитна біологічно активна Добавка складається з ундецикленат кальцію, а також каприлату магнію, і цитрату вісмуту.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
5 + ? = 10
Введіть капчу*
Рекомендовані товари