Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Нова хвиля про риб'ячий жир

Нова хвиля про риб'ячий жир

Нова хвиля про риб'ячий жирЩе не так давно, якісь тридцять років тому риб'ячий жир був найголовнішою і корисною харчовою добавкою в нашій країні. Хочеться відзначити, що саме в нашій країні вперше була виявлена вся її користь. До речі, це була найперша харчова добавка в СРСР. Саме з її допомогою багатьом дітям вдалося уникнути рахіту у тих краях, де був на той момент серйозний дефіцит молочних продуктів, сонячного світла і елементарних овочів і фруктів. Так, люди підкоряли країну, їздили на будівництва і вели частково спартанський спосіб життя, позбавлений необхідних поживних елементів. Однак в той же час люди закохувалися, одружувалися і народжували дітей, ось тут то і прийшов на допомогу риб'ячий жир. Саме він допоміг заповнити нестачу необхідних вітамінів і мінералів зростаючому організму.

Ця історія кількох поколінь, що вживали цю добавку, повинна спантеличити зростаюче покоління. Чому ж свого часу популярний риб'ячий жир прибрали з рекомендацій по дитячому харчуванню? Відповідь проста. Фармакологічна промисловість хоче на нас заробляти, і в це її важко звинуватити. Заробляти хочуть всі. Набагато вигідніше продавати спеціально створений, синтетичний, розрекламований вітамінний комплекс. Шкоди він, в більшості випадків, не принесе, а ось по гаманцю вдарить точно. Риб'ячий жир ж, виробляти досить просто і не дорого. Ну, скільки можна заробити на дешевому препараті, та ще й не на лікарському? Правильно анітрохи. Безсумнівно, риб'ячий жир ефективний і в складі Бадів, таких як омега 3, його зручніше приймати і немає цього неприємного присмаку, а коштувати він буде дорожче.

Отже, риб'ячий жир дійсно цінна харчова добавка, яка заповнює в організмі нестача вітаміну А, Д, Е. Містить у своєму складі необхідні жирні кислоти групи омега три. Так само в своєму складі дана добавка до харчування має і такі речовини, як фосфор, йод і бром. прийом риб'ячого жиру допоможе уникнути такого захворювання як рахіт у дітей, зміцнить імунітет в період авітамінозу і застуд, знизить рівень поганого холестерину в крові, поліпшить зір, підвищить еластичність судин і хрящових тканин організму. Після місячного курсу прийому риб'ячого жиру помітно покращиться стан волосся, нігтів і шкіри.як і всі добавки дана, так само має свої протипоказання, погоджувати які перед прийомом препарату необхідно тільки з лікарем, а не з провізором з аптеки.отже, перед прийомом необхідно проконсультуватися у лікаря в тому випадку, якщо у вас є алергія на рибні продукти, дуже високий рівень холестерину. Є в анамнезі захворювання нирок, щитовидної залози, Шлунково - кишкового тракту, активна форма туберкульозу, уповільнене згортання крові. Так само не варто приймати самостійне рішення про прийом препарату вагітним і годуючим жінкам. При всіх цих захворюваннях необхідно перед прийомом проконсультуватися у лікаря на наявність протипоказань в кожному конкретному випадку.

З метою профілактики, через відсутність протипоказань, риб'ячий жир приймають по п'ятнадцять мілілітрів в день, під час їжі, три рази на день. Прийом не повинен перевищувати один місяць. Перерва між курсами має становити мінімум три місяці. Оптимальним буде прийом міжсезоння: восени і навесні. Прийом дітям так само повинен організувати дитячий педіатр. Самостійно нічого призначати своєму чаду не варто.

Будьте здорові і дбайте про себе і своїх близьких!
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
28 + ? = 36
Введіть капчу*
Рекомендовані товари