Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Мегаполіс шкодить здоров'ю. Як позбутися стресу?

Мегаполіс шкодить здоров'ю. Як позбутися стресу?

Мегаполіс шкодить здоров'ю. Як позбутися стресу?Людина, що живе у великому місті, швидше за все ловив себе на думці, що його скрізь і всюди оточує шум: гул комп'ютерів в офісах, гарчання машин під вікнами, постійний дзвін телефону не дозволяють зосередитися на виконанні роботи. Так, в кінці кожного дня, ми починаємо відчувати слабкість, втому, дратівливість, занепокоєння без жодної на тій очевидній причини. Як же відгородиться від усього цього повсякденного стресу? (підняти тонус і заспокоїти нерви допоможе чудово засіб Нечурал Енерджайзер)

За словами лікарів, великі мегаполіси згубно впливають на стан здоров'я більшості живуть у них людей, тому що вони постійно знаходяться в поспіху і стані стресу. Згадайте які ви відчуваєте відчуття, коли потрапляєте на природу, на свіже повітря. Неможливо словами передати той стан релаксації, задоволення і спокою. Ніякого міського шуму, гудуть офісних приладів і дратівливо ревучих автомобілів.

жителі великих міст набагато більш ризикують опинитися в стресовому стані, ніж мешканці провінцій. Звичайно, є люди, які отримують задоволення і море позитиву живучи у величезному мегаполісі, адже життя б'є струмком, але навіть у таких живчиків настає втома, і вони починають очікувати відпустки сильніше ніж будь-яку вечірку. Вони починають мріяти тропічними островами, де немає ніяких комунікацій і все живе в тиші, спокої і рівновазі.

Необхідно частіше виїжджати на природу. Навіть якщо за вікном мороз, а на термометрі -10. Скажіть собі, що це гарна ідея, щоб спробувати влаштувати шашлики взимку! А тепер жінки, ви можете зрозуміти, чому ж чоловіки іноді так мріють про втечу на риболовлю. Вони мріють про довгоочікувану тишу, а зовсім не про грандіозний улов. Так що, починайте маринувати м'ясо, одягайтеся тепліше і вперед на зимову релаксацію на свіжому повітрі!

Ясна річ, що поїздка на природу & ndash; задоволення доступне лише по вихідних або у відпустці, як тоді бути протягом робочого тижня? Доброю порадою буде відключити всю побутову техніку, хоча б ненадовго, і побути один на один з тишею. Можна додатково включити в плеєрі звуки живої природи, звучання дзюркотливого струмка, спів птахів, дощ за вікном і т. д. Навіть в навушниках ці звуки можуть надати розслабляючий ефект.

Порахуйте, скільки різних, що видають шум, приладів знаходиться у вашому домі. Ви самі оточили себе цим шумом. Який сенс приходячи додому відразу ж сідає за комп'ютер, коли ви весь день просиділи перед ним на роботі? Потрібно відпочити! Краще прочитайте книгу. Варто тільки спробувати, і ви не помітите, як заснули, а прокинетеся вже повним сил і енергії!
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
28 + ? = 36
Введіть капчу*
Рекомендовані товари