Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Лецитин Дія

ЛЕЦИТИН

Лецитин

  • Дефіцит жовчі такої речовини, як лецитин - пояснює порушення такого процесу, як метаболізм жирів, у результаті утворюються жовчні камені, тому його прийом сприяє їх виведенню з організму. Препарат лецитин добре захищає вашу печінку від впливу таких консервантів, як: Інсектициди
  • Токсини
  • Лікарські препарати
  • Алкоголь і т. д.

Від вмісту у вашому раціоні лецитину часто також залежать і функції статевих залоз.

Лецитин має ліпотропну дію, тобто він здатний зменшувати холестерин, підвищувати опірність вашого організму впливу токсичних елементів, а також стимулювати відділення жовчі. Крім того Лецитин всмоктує жирні кислоти в кишечнику, і утворює еритроцити та гемоглобін. Також він становить базу мієлінової оболонки в нервових клітинах і волокнах.

Вживання препарату надає профілактичну і терапевтичну дію на різні хвороби, пов'язані з порушеннями нервової системи. Він благотворно впливає на пам'ять і розумовий розвиток.

Дана речовина міститься в різної їжі, наприклад в соєвих бобах, у безлічі зернових культурах, в пивних дріжджах, у всій рибі, в яєчних жовтках і т. д. Присутній також і в жіночому молоці, власне це і забезпечує належний розвиток у немовлят нервової системи. Коров'яче молоко його не містить.

Лецитин бере участь у численних біохімічних процесах.
Він знижує кількість в крові холестерину. Після декількох тижнів стабільного прийому препарат спостерігається зниження його чисельності. Також було встановлено, що препарат рослинного походження, наприклад, з соєвих бобів добре сприяє ефективному розчинення відкладень холестерину, значно краще, ніж, препарат тваринного походження, наприклад, з риби.

Також він являє собою один з найважливіших джерел потрібної для життєдіяльності фосфорної кислоти. Він є основним компонентом мієлінового покриву, захисного шару волокон і нервових клітин. орієнтовно тридцять відсотків мієліну складається саме з лецитину. Ізолюючі захисні і тканини, які оточують хребет і головний мозок, а також кілометри нервів, на шістдесят шість відсотків складаються також з лецитину. Мієліновий шар у тих людей, які страждають розсіяним склерозом, відчуває нестачу лецитину.

Прийом даного препарату сприяє позбавленню від окремих шкірних хвороб, наприклад, від псоріазу, які виникають через порушення жирового обміну.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
42 + ? = 43
Введіть капчу*
Рекомендовані товари