Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Лапачо Чай

Лапачо

ЛапачоЗнайомтеся з етнічним чаєм Лапачо – виготовленим з внутрішніх шарів кори дерева з однойменною назвою. Росте воно в Південній Америці, переважно в тропічних джунглях, причому тривалість життя цього дерева може досягати сімсот років.

Інки і індіанці вважали, що Лапачо – це справжнє дерево життя і лікувалися настоєм з його кори практично від усіх хвороб. У чаю лапачо характерний гіркувато-кислий смак, в ньому містяться речовини, що надають антибактеріальну дію, а також безліч вітамінів і різних мікроелементів, він абсолютно не містить кофеїну, він чудово освіжає і бадьорить своїм м'яким смаком і тонким ароматом. Лапачо в медицині використовується для лікування:

  • запальні захворювання шлунково-кишкового тракту
  • ревматизм
  • профілактичний засіб від раку
  • болезаспокійливий засіб.

Спосіб приготування Лапачо

Перший спосіб – на один літр кип'яченої води, відразу після її закипання додається дві столові ложки чаю, потім продовжуємо його кип'ятити на повільному вогні не більше п'яти хвилин. Чай настоюється протягом п'ятнадцяти хвилин. Настій п'ється в прохолодному або холодному вигляді.

Другий спосіб – на одну чайну чаю, беремо два шматочки кореня імбиру, одну паличку кориці, трохи шафрану і коріандру. В окріп засипаємо чай, далі кип'ятимо близько п'яти хвилин. Потім засипаємо всі прянощі і залишаємо двадцять хвилин настоюватися. Чай на свій смак чудово поєднується з різними прянощами!

Боротьба з раком

Найбільш важлива, цікава і корисна властивість цього напою полягає в його протираковій дії. Завдяки своїм компонентам, описуване рослина здатна пригнічувати вироблення пухлин, також воно зменшує біль і покращує загальний стан ракових хворих. Більше того, з вживанням даного чаю стимулюється вироблення червоних кров'яних тілець, а це в свою чергу добре сприяє тому, що організм переносить кисень, отже сприяє оздоровленню тканин організму.

Властивості чаю

Дерево це дійсно унікальне, полягає його унікальність в тому, що в ньому містяться настільки рідко попадаються в одній рослині одночасно такі типи активних біологічних сполук, як:

  • анрахиноны
  • нафтахиноны.

Їх безпосередньо взаємодію з іншими компонентами цього дивного рослини забезпечує чай настільки потужними і медичними якостями:

  • знеболюючою властивістю
  • антибактеріальними і антипаразитичними властивостями
  • антиокислювальним, проносним і протівосполітельним действітем. 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
44 + ? = 49
Введіть капчу*
Рекомендовані товари