Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Як заповнити недолік магнію? Допоможе Магнезіум Комплекс!

Магнезиум Комплекс

магнезиум комплексПро те, що організму не вистачає магнію, можуть свідчити багато симптоми. Не варто нехтувати такими важливими сигналами організму, як постійна втома, проблеми зі сном, підвищення або зниження артеріального тиску, так само м'язові болі, ломота в тілі або нічні судоми. При частих стресах, при надмірному вживанні алкоголю або сильної любові до солодощів магній значно швидше виводиться з організму. В результаті з'являються проблеми зі здоров'ям, ігнорування яких може привести до виникнення серйозних недуг.

Як заповнити недолік магнію? Допоможе Магнезіум Комплекс!

Магнезиум Комплекс – натуральна харчова добавка, що містить магній саме в тій пропорції, яка потрібна організму для нормального функціонування всіх систем. Дія препарату обумовлена участю в процесах вироблення кислот нуклеїнових, а так само білків і жирів, підживлення клітин організму корисними речовинами, забезпеченні гнучкості кісток, підтримці нормального рівня імунітету, а також зміцненні зубів, нігтів і волосся.

Магнезіум Комплекс від Виталайн сприяє насиченню м'язів киснем, нормалізує згортання крові, покращує роботу центральної нервової системи, регулює баланс натрію і кальцію в клітинах. У результаті його дії зникає аритмія, нормалізується сон, попереджається злипання тромбоцитів, а також поліпшується обмін вуглеводів. Насичення організму кальцієм дає тільки позитивний результат: у людини підвищуються життєві сили, зникають прояви безпричинної втоми, болі в м'язах і кістках, зменшуються симптоми депресивних станів, поліпшується колір шкіри і стан нігтів, волосся.

Показання до застосування:

  • захворювання серцево-судинної системи (стенокардія, , аритмія, гіпертонія);
  • хворобливість під час менструації, ПМС;
  • стреси, психоемоційні навантаження;
  • алергічні реакції;
  • захворювання дихальних шляхів;
  • алкогольні отруєння;
  • шкірні недуги;
  • дисбактеріоз.

Показано застосування Магнезиум комплекс, ціна якого цілком доступна, і в програмах позбавлення від зайвої ваги.

Рекомендації щодо застосування

Препарат рекомендується приймати по одній капсулі в день.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
11 + ? = 18
Введіть капчу*
Рекомендовані товари