Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Як зберегти здоров'я очей

Як зберегти здоров'я очей

Як зберегти здоров'я очейЖиття сучасної людини не представляється без комп'ютера, телефону, планшетника, телевізора, читання книг і газет. Ці речі так влилися в нашу повсякденність, що ми не можемо обійтися без них хоча б день.
Від сучасної техніки ми отримуємо дуже багато користі, але, як кажуть, у всього є плюси і мінуси. Велику атаку тут отримують очі. У наш час їм потрібно приділяти особливу увагу.

Наші очі постійно знаходяться в напрузі, коли дивляться в одну і ту ж точку, так відбувається, коли ми читаємо, користуємося комп'ютером і іншими різними гаджетами.

Очі зазвичай дають певні сигнали: почервоніння, печіння, сухість, сльозоточивість. Все це ні в якому разі не можна ігнорувати. Щоб надовго зберегти здоров'я очей, потрібно регулярно дотримуватися певних правил.

По-перше, якщо ваша робота пов'язана з комп'ютером, візьміть собі на замітку, що більш ніж 40 хвилин за ним сидіти не слід. Намагайтеся робити невеликі перерви 5-10 хвилин. За цей час можна подивитися на небо, а в літній час помилуватися зеленню, так як зелений колір сприятливо впливає на зір.

По-друге, не забувайте гімнастику для очей. Вправи допоможуть зберегти зір і попередити проблеми з очима. Гімнастика не займає багато часу, для цього достатні всього лише 5-7 хвилин в день. Отже, для цього розташуєтеся зручніше і починайте дивитися вліво-вправо, наверх-вниз по черзі, потім також виконайте і закритими очима. Також сильно заплющить очі і розслабте їх, зробіть це близько десяти разів. Ці вправи можна виконувати на вулиці, в транспорті, вдома, вони не дадуть ослабнути м'язам очей, що збереже основні їх функції.

по-третє, завжди стежте, щоб в приміщенні, де ви читаєте або користуєтеся комп'ютером, було хороше освітлення. Світло має падати на предмет вашої уваги. Також стежте, щоб в кімнаті не було пильно. Пил викликає таку хворобу очей як кон'юнктивіт. Тому часто виконуйте вологе прибирання.

Не забувайте і про своє харчування. Очам корисні вітаміни А і Е, якими багаті морква, зелень, вершкове масло, риба. У цьому вам допоможуть вітаміни для очей, наприклад Чорниця. Обов'язково стежте за режимом сну, очі протягом дня повинні отримує належний відпочинок. Придбайте в аптеці спеціальний вітамінний комплекси для очей раз в рік.

виконуючи і дотримуючись цих простих правил, ви збережете здоров'я очей і попередите багато хвороб. Головне – регулярність і уважність.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
6 + ? = 10
Введіть капчу*
Рекомендовані товари