Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Як правильно спати?

Як правильно спати?

Як правильно спати?Одним з найбільш важливих умов для збереження і поліпшення здоров'я є здоровий і міцний сон. Здоровий сон допомагає зберегти і фізичне і емоційне здоров'я. Пов'язано це з тим, що саме під час сну організм відпочиває і відновлює сили організму перед новим днем. При недосыпах у людини спостерігається зниження імунної системи і працездатності, поява почуття постійної втоми і депресії.у спальні обов'язково має бути темно, тихо і атмосфера затишку і свіжості. Люди, що живуть в мегаполісах, вже звикли до того, що з-за вікон постійно доноситься шум міста, а в спальню потрапляє світло стоять на вулиці ліхтарів. Багатьом це вже не заважає. Але навіть з огляду на це, слід зазначити, що на якості сну все це все одно відбивається. У такому випадку рекомендується придбати штори з щільного матеріалу, а перед тим, як лягати спати, навчитися завжди вимикати всі гаджети, здатні розбудити вас: телефони, комп'ютери дзвінки і т. д.. Також слід провітрити приміщення (провітрювати приміщення потрібно в будь-який час року), так як сперте повітря – не кращий супутник вашому сну.

Порушення сну може бути і через якість ліжка, на якій спить людина. Багатьом звично спати на м'якому ліжку. Для більш кращого сну, та й для збереження здоров'я хребта, краще спати на жорсткому ліжку і ортопедичному матраці. З подушок краще використовувати ортопедичні: вони приймають фору голови і шиї, як і ортопедичний матрац, приймає форму спини. Використання таких подушок збереже кровообіг головного мозку і не порушить його.

Запорука гарного сну – затишна кімната і чиста, постільна білизна. Прати білизну потрібно раз в одну-два тижні. Піжама, так само повинна бути чистою, свіжою, а головне-зручною, і, звичайно ж, з натурального матеріалу.

Перед сном слід виключити вживання важкої їжі і міцних напоїв. Вечеряти краще за пару годин до того, як людина збереться лягати спати.

Почавши лягати спати в один і той же час, можна помітити, що засипати стало набагато легше і швидше. Згідно з результатами дослідження лікарів було встановлено, що людина повинна спати від семи до дев'яти годин. Слід пам'ятати, що всі люди і їх ритм життя різні. 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
9 + ? = 18
Введіть капчу*
Рекомендовані товари