Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Як підтримувати шкіру здоровою?

Як підтримувати шкіру здоровою?

Як підтримувати шкіру здоровою?Питна вода-один з ефективних засобів підтримки шкіри в хорошому стані. Вона зберігає шкіру вологою, в результаті чого тонкі лінії і зморшки стають менш помітними. Вода також допомагає шкірі краще приймати поживні речовини і позбавити її від токсинів. Кровотік налагоджується, за рахунок чого шкіра завжди залишається сяючою. Загальна рекомендація-вживати 8 склянок води на добу. Фахівці відзначають, що багато води міститься у фруктах, овочах, соку і молоці. Селен здатний захистити шкіру від клітин, які збирають радикали. Вільні радикали викликають такі ознаки старіння, як зморшки і сухість шкірних покривів, пошкодження тканин і, ймовірно, навіть деякі захворювання шкіри. Даний мінерал перешкоджає виникненню раку шкіри. Отримати селен можна з бразильськими горіхами, грибами, креветками, бараниною і рибу (окунь, тріска, лосось, палтус або тунець). Яловичина, легка індичка, устриці, сардина, краби, цільна пшениця і макарони також містять селен.
 
Антиоксиданти мають важливе значення для уповільнення і запобігання шкідливого впливу вільних радикалів. Ними багаті помідори, ягоди, абрикоси, буряк, кабачки, шпинат, картопля, мандарини, перець і боби. Тіло людини виробляє ключовий антиоксидант коензим Q10. Але з віком його вироблення сповільнюється. Цей елемент бере участь у прийнятті енергії і допомагає роботі клітин. Коензим Q10 міститься в рибі (лососі, тунці), м'ясі птиці, субпродуктах. Тому, хто вживає шкіру даних продуктів, гарантовано пом'якшення зморшок і позбавлення від інших ознак старіння.
Ніхто не хоче мати суху і лущиться шкіру. Справитися з цією проблемою допоможе морква і диня. З ними в організм надходить вітамін A. також це вітамін міститься в зелені, яйцях і знежирених молочних продуктах. Від продуктів харчування, багатих вітаміном A, зморшки і родимі плями зменшуються. У всіх цих продуктах міститься ретинойди, які рекомендують при акне та інших шкірних захворюваннях.
Сонце може бути жорстоким по відношенню до шкіри. Захистити від згубного впливу сонячних променів допоможе вітамін C. Він також ліквідує негативний вплив сонця на колаген і еластин, які зміцнюють шкіру. Вітамін C надходить в організм з болгарським перцем, цитрусовими, папайєю, ківі, брокколі, зеленню і брюссельською капустою. Ще один антиоксидант, який радять в якості засобу захисту шкірний покривів від негативного впливу променів сонця і запалення – вітамін E. Його багато в рослинній олії, горіхах, оливках, шпинаті і зелені.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
42 + ? = 49
Введіть капчу*
Рекомендовані товари