Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Як не підхопити застуду, коли в офісі всі чхають

Як не підхопити застуду, коли в офісі всі чхають

Як не підхопити застуду, коли в офісі всі чхаютьДосить тільки одному товаришеві по службі почати чхати і покашливать, як всі колеги до нього приєднуються. Як уникнути застуди на роботі?
Бактерії, які знаходяться в повітрі, осідають усюди. Кожен стандартний предмет в офісі може бути джерелом зараження. Комп'ютери безперервно працюють, включено центральне опалення, а вікна щільно закриті? Такі умови просто ідеальне середовище для розмноження хвороботворних вірусів і грибків.

Ось деякі запобіжні заходи, які необхідно взяти на озброєння.

1. Пам'ятайте про гігієну рук. Вийшли з кабінету? Прийшли з обіду? Повернулися із зустрічі? Обов'язково вимийте руки! Дверна ручка – це самий основний джерело мікробів, так як за неї хапаються всі, хто входить і виходить з кабінету. Практично ніяке мило або гель не очистять шкіру краще, ніж звичайна вода. Деякі асептики не вбивають хвороботворних мікробів, але і можуть нашкодити мікрофлорі, і зробити її більш чутливою.

На додаток до особистої гігієни дверні ручки можна часто протирати спеціальними серветками зі спиртом, а також не завадить піддавати обробці робоче місце.

2. Захистіть шкіру. Загальновідомо, що бактерії потрапляють в наш організм через слизові оболонки. Для того щоб цього уникнути, перш ніж вийти на вулицю не забувайте скористатися оксоліновою маззю.

Також можна купити спрей на основі морської солі для полоскань горла.
Якщо на шкірі є відкриті рани або подряпини знайте що це портал в ваш організм для бактерій і вірусів. Як від них захиститися? Після виходу з душу намажте всю шкіру косметичним маслом, це буде служити захисною плівкою і завадить бактеріям проникнути в ваш організм. Якщо навіть вони і потраплять на шкіру, то залишаться тільки на її поверхні завдяки маслу.

3. Чисте повітря - запорука здоров'я. Займаючись роботою, не забувайте провітрювати приміщення. Однак це не означає, що потрібно влаштовувати протяги. Ще відмінно можуть послужити в цій справі зволожувачі повітря.

4. Уникайте переохолоджень. Від цього в судинах порушується кровообіг, а це може послабити імунітет. Найголовніша частина гардеробу – взуття. Вона не повинна промокати в першу чергу. Взуття, яка має тенденцію пропускати воду – прямий шлях до застуди.
і не забувайте про вітаміни, які допоможуть в цій нелегкій боротьбі з ГРВІ, такі як Мультивіт Кейр від Віталайн.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
36 + ? = 41
Введіть капчу*
Рекомендовані товари