Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Як економити на їжі не на шкоду здоров'ю?

Як економити на їжі не на шкоду здоров'ю?

 Як економити на їжі не на шкоду здоров'ю?Ні для кого ні секрет, що похід в магазин за продуктами дуже суттєва стаття витрат у сімейному бюджеті. Як же економити без шкоди для здоров'я?
Всі знають, але мало хто слід раді ходити в супермаркет ситим. Використання готівки, а не кредитної картки психологічно впливає і економить кошти. Горезвісний список необхідних продуктів допоможе не тільки не забути, але і не взяти зайвого. Якщо купувати продукти тривалого зберігання у оптових постачальників, то і ціна покупки буде нижче ніж за ціною роздробу. Продукти постачальників місцевого виробництва, як правило, дешевше, так як немає транспортних витрат. Багато супермаркетів проводять акції, коли ціна продуктів в певні дні або години дешевше, ніж в години пік. Якщо є можливість придбати морозильну камеру, то з роками вона окупить себе, так як заготівля сезонних фруктів і овочів значно заощаджує бюджет. До того ж, якщо робити заготовки консервацій на зиму, то це добре збереже витрати.

Маркетинговий хід, який використовується в супермаркетах впливає на збільшення фінансових витрат. Товари на рівні очей, в центрі полиць, завжди дорожче, ніж на полицях внизу або на початку ряду. Акції типу "купи один товар, другий отримай безкоштовно" ніякої економії не приносить, так як споживач купує в два рази більше, в той час як на ринках даний продукт може варто половину ціни. приготування покупних напівфабрикатів значно витратне і далеко не завжди корисне харчування, тому приготування їжі вдома на роботу, навчання не тільки заощадить бюджет, але буде набагато смачніше і корисніше для здоров'я. Купівля продуктів в свої взяті з дому сумки і пакети з часом принесе невелику, але все - таки економію. Не купуйте продукти спонтанно, складіть меню на тиждень і завжди будете знати що і скільки необхідно придбати. Планування - це запорука економії.

Не забувайте про такий факт, що в новомодних супермаркетах в великих торгових центрах накрутка на ціни буде вище ніж в магазинах з менш гучними назвами.не можна не відзначити і те, що на економію бюджету впливає зменшення порцій прийнятої їжі, вживання висококалорійних продуктів. Продукти, які багаті поживними речовинами, а не калоріями, роблять більш благотворний вплив на здоров'я. Дуже багато людей люблять солодке. Вживання тортів, тістечок навряд чи можна назвати корисним, в той час як сезонні фрукти та овочі, що містять високий вміст клітковини і поживних речовин безсумнівно нададуть благотворний вплив на організм.

Є над чим подумати. Коли не вистачає вітамінів у звичайній їжі рекомендуємо Мультивіт Кейр

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
40 + ? = 48
Введіть капчу*
Рекомендовані товари