Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Glutamine - біодобавка для бодібілдерів!

Glutamine

GlutamineСьогодні ми поговоримо про харчовій добавці, без якої буквально не обійтися не одному бодибілдеру!

Glutamine - даний препарат дуже добре можна поєднувати зі всілякими спортивними добавками, треба відзначити, що при такому міксуванні здійснюється посилення взаємних ефектів. Важливо знати, що найбільш оптимальним поєднанням є: креатин + глутамін, далі йде протеїн. Також в описувану нами зв'язку, можливо, доповнювати комплексами, наприклад, бустерами, і іншими добавками. При цьому пам'ятайте, що разом змішувати  протеїн і Glutamine не можна, оскільки це може знизити швидкість абсорбції глутаміну, їх необхідно приймати з  різницею в тридцять хвилин мінімум. При цьому, глутамін і креатин дуже навіть можна змішувати разом, а також одночасно приймати.

Глутамін - є природною амінокислотою, постійно надходить в наш організм з їжею. При цьому приймати цей препарат для здоров'я зовсім не шкідливо, ніяких побічних негативних ефектів  не викликає.

Glutamine також збільшує у організму здатність вироблення гормону росту. У свою чергу Гормон Росту чудово сприяє процесу метаболізму в організмі жирів, а також він сприяє зростанню м'язової тканини. Ну і, нарешті, глутамін в метаболізмі може також перетворюватися в глюкозу в печінці, і тим самим сприяє накопиченню в м'язах глікогену.

Потреба нашого організму в глутаміні істотно зростає в період тренувань, а також в період метаболічного стресу. Glutamine сприяє запобіганню руйнування білків. Дуже цікавий той факт, що протягом багатьох років цей препарат використовується для пацієнтів, для їх екстреної медичної допомоги. Він призначається пацієнтам, які знаходяться в катаболічному і стресовому стані. При цих умовах, наше тіло отримує з м'язів описуваний препарат для застосування його в найбільш важливих процесах людського життєзабезпечення. Більш того, для того, щоб запобігти втраті м'язової тканини, людям вводяться досить високі глутамінові дози. Треба сказати, що це певною мірою, схоже з тим, що трапляється з бодібілдерами, що піддають свої м'язи неймовірно посиленим фізичним навантаженням. Таким чином, виникає гостра необхідність в достатньому рівні препарату глутаміну.

Glutamine являє собою важливий препарат для боротьби зі Снідом і з синдромом хронічної втоми.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
40 + ? = 46
Введіть капчу*
Рекомендовані товари