Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Глутамін

Глутамін

Глутамін

Глутамін шістдесят відсотків всередині м'язів всіх амінокислот– це глутамін, при цьому його більшу частину, виробляє наш з вами організм,  м'язи, печінку та інші органи. Він виконує в організмі досить велика кількість різних важливих функцій, саме тому додаткове вживання даної речовини в якості харчової добавки вам вже точно зайвим не буде і тим більше, ніяк не завадить.

Велика кількість амінокислот являють собою прекурсори для синтезу речовини глутаміну, наприклад, амінокислоти з розгалуженими ланцюжками. Що у свою чергу підкреслює, наскільки важливо вживати амінокислоти, в той же час, підтверджує, що не менш важливо харчуватися якісними харчовими продуктами, багатими білками, власне з яких дані амінокислоти та виділяються. Між тим, глутамін, препарат, вживаний в якості L-форми амінокислоти, що відіграє надзвичайно важливу роль для нарощування м'язової маси. Вченими ще в середині вісімдесятих років була виявлена тісний взаємозв'язок між швидкістю синтезу м'язового білка і рівнем глютаміну.

Таким чином, виходить так, що чим більше в крові вільного глютамина, тим зростання м'язових клітин відбувається швидше.

Саме завдяки глютаміну атоми азоту доставляються до ензимів, саме беруть участь у створенні таких молекул, які дуже багаті азотом, до них відносяться амінокислоти та підстави ДНК. Треба сказати, що це надзвичайно важливо для процесу подальшої підтримки імунітету, і подальшого зростання м'язів. В м'язи глутамін доставляється, тоді, коли нашим клітинам життєво необхідно отримати азот, який є побічним продуктом білкового обміну в організмі. І вже кому, кому, а атлетам, так точно необхідно, що азот надходив  постійно, для того, щоб підтримувати його позитивний баланс, а також створювати анаболічні умови відновлення і природно для росту м'язів.

Важливі факти:

  • Препарат зменшує в істотній мірі тягу до спиртного, саме тому його успішно застосовують для лікування хронічного алкоголізму.
  • Глутамін, несе відповідальність за тридцять п'ять відсотків азоту, що проникає в наші м'язи
  • важливо знати, що глютамінова кислота & ndash; є окремою речовиною, яка здатна сублімуватися в глютамін
  • Препарат, діє також в якості потужного нейтралізатора аміаку. А аміак являє собою високотоксичну речовину для наших м'язових клітин. 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
7 + ? = 15
Введіть капчу*
Рекомендовані товари