Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Ginkgo Biloba Plus (Гінкго Білоба Плюс)

Ginkgo Biloba Plus

Для чого потрібні Бади?

Ginkgo Biloba PlusОтже, для чого нам потрібні біологічно активні добавки, в тому числі і Ginkgo Biloba Plus.

Ліки повинні перетворитися в їжу, в свою чергу їжа повинна стати ліками — коли у часи античності так сказав Гіппократ. Сучасні вчені, можливо, послухали раді найбільшого ГУРУ медицини, створивши БАДи — тобто всім відомі біологічно активні до їжі добавки.

Отже, БАД - є біологічно активною харчовою добавкою - комплексом активних біологічно речовин, отримують які з тварини мінеральної, або рослинної сировини.

Бади, в тому числі і препарат Ginkgo Biloba Plus призначені для одночасного вживання з їжею. А також для введення до складу різних харчових продуктів. Такі біодобавки випускаються в капсулах, таблетках, або спеціальних розчинах.

БАДи відповідно до призначення поділяються на дві категорії: парафармацевтики і нутрицевтики.

Парафармацевтики — дані харчові добавки, що застосовуються в профілактичних цілях при окремих хворобах, або ж, як допоміжна терапія в комплексі з іншими лікарськими засобами.

Нутрицевтики — це харчові добавки, представлені в якості додаткових вітамінних джерел, а також додаткових макроелементів, жирів, амінокислот, вуглеводів, білків і інших речовин, необхідних для життєдіяльності людини.

Щодня через стреси, забруднене довкілля, шкідливі звички та відсутність харчового повноцінного раціону наш організм отримує негативний вплив. Ось, наприклад, через вживання чаю, кави чи алкоголю ми отримуємо негативну реакцію на наш організм, і він стає нездатним накопичувати мікроелементи, вітаміни, і мінерали.

Адже викурювання однієї тільки сигарети за день зменшує в середньому на сто грам кількість вітаміну З в нашому організмі.

Ось як раз для таких випадків нутрицевтики і були створені, які сприяють оптимізації харчування здорової людини, і ліквідації дефіциту все необхідних організму речовин.

Більшість з них, як правило, є вітамінно-мінеральними і полівітамінними комплексами, особливо необхідними дітям, школярам, студентам Вузів, вагітним жінкам, годуючим мама, літнім людям, і тим, хто часто піддається підвищеної психічної, фізичної і нервової навантаженні.

У наступній статті ми продовжимо нашу розмову про те, для чого потрібні Бади.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
11 + ? = 19
Введіть капчу*
Рекомендовані товари