Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Епізод з булочками від «Макдональдса»

Епізод з булочками від «Макдональдса»

Булочки з МакдональдсаДля підтвердження зв'язку жиру з печією ми заглянули в “Макдональдс”. Група чоловіків і жінок, десять з яких часом відчували печію, а інші десять постійно мучилися від неї, взяли пончики з сиропом і знежирене молоко — страви з низьким вмістом жиру. На наступний день там же вони з'їли містять велику кількість жиру булочки з сосисками і яйцями. Калорійність всього цього була практично однаковою, але в першому випадку тільки 16% калорій припадало на жир, а в другому — 61%.

Кислоту виявили в кишківниках хронічно страждають від печії людей після прийому жирної їжі і, як це ні дивно, після пісної теж. Дія жирної їжі ще більше посилювалося, якщо випробовувані лягали відпочивати незабаром після їжі. Досить несподівано було виявити кислоту в кишківниках людей, які страждають від печії періодично. Це стало свого роду попередженням від великого споживання жиру і тими, у кого трапляється печія лише часом. Рівень кислоти в стравоході зростав у чотири рази після вживання жирних страв, а печія тривала протягом трьох годин!

Жир викликає зниження сили стиснення сфінктера, можливо — шляхом стимуляції вироблення шлунком гормонів, зокрема холецистокініну, що регулює м'язову діяльність. До того ж жир ускладнює перетравлення їжі, а якщо вона знаходиться в шлунку довше покладеного, має більше шансів потрапити назад в стравохід. 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
32 + ? = 33
Введіть капчу*
Рекомендовані товари