Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Що таке кисневе голодування і чим воно небезпечне?

Антигіпоксанти: користь і показання до застосування

Що таке кисневе голодування і чим воно небезпечне?Антигіпоксанти (препарати Виталайн) – група лікарських засобів натурального походження, призначених для поліпшення засвоєння кисню організмом і підвищення його стійкості до кисневої недостатності (гіпоксії). Дія цих препаратів проявляється в нормалізації енергетичного метаболізму клітин, збереженні їх гомеостазу, поліпшенні кровопостачання і процесів біосинтезу.

Що таке кисневе голодування і чим воно небезпечне?

Кисневе голодування обумовлено недостатнім надходженням крові, насиченою киснем, до тканин і клітин. Оскільки найчутливішими до нестачі необхідного кисню є нервові клітини, то гіпоксії, перш за все, схильний до головного мозку. Проте при появі нестачі кисню страждають всі органи: серце, нирки, печінка, кишечник, скелетна мускулатура.

Причини появи кисневої недостатності можуть бути як зовнішні так і внутрішні. До причин зовнішнього характеру відносяться:

  • Перебування в середовищі з низькою насиченістю повітря киснем. Робота в погано вентильованих приміщеннях або тривале перебування в тісній, переповненому людьми приміщенні може стати причиною виникнення гіпоксії.
  • Асфіксія. При задухах (попаданні стороннього тіла в дихальні шляхи) або утопленні людина може кілька хвилин не дихати, через це виникає киснева недостатність.

Серед зовнішніх причин гіпоксії визначають:

  • Хронічні та гострі захворювання бронхолегеневої системи (бронхіти, астми, пневмонії).
  • Захворювання серцево-судинної системи, що порушують процеси оксигенації крові в легенях.
  • Внутрішні крововтрати, травми.
  • важкі розумові і фізичні навантаження.

Схильні до розвитку кисневої недостатності і спортсмени, оскільки практично всі види спорту пов'язані з виконанням інтенсивних фізичних навантажень. Саме тому на етапах відновлення після змагань і після тривалих тренувальних процесів показано застосування антигіпоксантів.

Симптоми кисневого голодування

На початкових стадіях кисневого голодування симптоми цієї недуги не яскраво виражені, однак, якщо брак кисню не компенсувати, то з'являється:

  • Слабкість, часті запаморочення, втома.
  • Блідість шкірних покривів.
  • Головні болі, зниження розумової працездатності.
  • Задишка, прискорене серцебиття, пітливість.

Показання до застосування антигіпоксантів

Антигіпоксантів Виталайн призначаються як для профілактики, так і для лікування проявів кисневої недостатності. В комплексній терапії ці препарати показані при бронхіальній астмі, анемії, тромбозах, при шкірних, стоматологічних, серцевих захворюваннях, а також інших недугах.

До групи антиоксидантів натурального походження від Віталайн входять: Кофермент Q10, Нейро Плас, ОКСІ Сільвер. Ці препарати мають широкий спектр дії і ефект від їх застосування зберігається тривалий час. Їх антигипоксантное дію пов'язано з вмістом цінних біологічно активних речовин (флавоноїдів, каротиноїдів, компонентів циклу лимонної кислоти), які в поєднанні з вітамінами і мікроелементами благотворно впливають на процеси біоенергетики, підвищують стійкість Вашого організму до негативних факторів і усувають прояви кисневого голодування.

Дія антигіпоксантів Віталайн спрямована на поліпшення засвоєння організмом кисню і харчування їм головного мозку. Завдяки препаратам Віталайн, представленим в даному розділі, поліпшується пам'ять, так само увага, підвищується фізична активність і життєвий тонус.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
15 + ? = 18
Введіть капчу*
Рекомендовані товари