Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Що являє собою вітамін Кофермент Q10

Що являє собою вітамін Кофермент Q10

Кофермент Q10

Кофермент Q10 - є надзвичайно важливим з'єднанням, необхідним для кожної клітини нашого організму, за рахунок якого у нас виробляється енергія. Що стосується питання класифікації даної речовини, то тут існують деякі розбіжності. Половина вчених стверджує, що Кофермент Q10 за своєю суттю представляє вітамін, ну, або вітаміно-подібна речовина. Інша половина вчених упевнена, що навіть, незважаючи на те, що Кофермент Q10 є в деяких продуктах харчування, дане з'єднання при всьому при цьому, далеко не вітамін, оскільки наш організм виробляє його з поживних речовин, які надходять в наш організм. При цьому біосинтез Кофермент Q10 з тирозину - є складним процесом, який протікає в декілька етапів. Для процесу синтезу даної речовини необхідна обов'язкова наявність, як мінімум, восьми вітамінів, А також кілька певних мікроелементів.

Ця речовина міститься в кожній нашій клітині і являє собою ключ до процесу, в якому виробляється 95 відсотків клітинної енергії.

Взагалі, коферменти, за своєю суттю є кофактором, саме від них залежить вся робота щодо великих і досить складних ферментів.

Також дана речовина являє собою кофермент мінімум для трьох мітохондріальних ферментів.

Завдяки мітохондріальним ферментам дихального ланцюга, а також ферментам окисного фосфорилювання виробляється макроергічне з'єднання. Називається воно - аденозинтрифосфату, саме від нього залежать клітинні функції.

Термін "біоенергетика" – позначає особливий напрямок біохімії, яка займається вивченням питання клітинного виробництва енергії.

Наш організм часто не здатний виробляє KoQ10 в необхідному для належного функціонування обсязі, саме тому лікарі наполягають на тому, що від додаткового прийому KoQ10 ви отримаєте виключно користь.

Оскільки КоО10 має вплив на ті процеси, які йдуть в клітинах безлічі організмів, його підтримка в оптимальній кількості дуже корисна при певному наборі хвороб.

Таким чином, препарат KoQ10 досить успішно використовується при таких захворюваннях, як:

  • Пародонтоз
  • Гіпертонія
  • Серцева недостатність
  • Стенокардія
  • кардіоміопатія та ін.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
30 + ? = 35
Введіть капчу*
Рекомендовані товари