Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Боремося з сонливістю. Секрети авіапілотів

Боремося з сонливістю. Секрети авіапілотів

Боремося з сонливістю. Секрети авиапилотовМоже на певній роботі і можливо трохи розслабитися і відпочити, але є такі спеціальності, де відпочинок може призвести до непоправних наслідків. Наприклад, машиністи, льотчики, шофери і багато інших професій. Вони вимагають постійної уваги. Якими секретами вони користуються? Адже іноді так хочеться подрімати, а річний звіт почекати не може, тоді потрібно взяти на замітку секрети від авіапілотів.

Секрет 1. Освітлення

Авіапілот, що знаходиться в літаковій кабіні, включає освітлення, що імітує денне. Це дуже бадьорить.

В більшості випадків, в офісах всі вікна закриті шторами, і це неправильно. Потрібно відсунути їх в сторони, нехай кімната осяє сонячним світлом. Або просто додати штучного світла, слід стежити за лампами розжарювання, вони повинні бути не менше 90 ват.

Секрет 2. Вентиляція
 
За словами авіапілотів, відомо, що прохолодне приміщення - запорука бадьорості. Якщо в офісі дуже душно, треба провітрити кімнату або відрегулювати температуру на кондиціонері.

Секрет 3. Балакучість

Розмова активізує розумову діяльність і, якщо пілоти відчувають, що ось-ось заснуть, вони просто починають розмовляти.

Коли на роботі відчувається недостатня бадьорість, необхідно завести розмову з колегами про вирішення якої-небудь проблеми або просто зателефонувати подрузі і зробити невелику перерву.

Секрет 4. Правильне харчування

Важкої шкідливої їжі, яка пробуджує сонливість, слід віддавати перевагу нежирну їжу, багату клітковиною. Вона не тільки підвищує тонус, але і підтримує його цілий день. Пилотская дієта допоможе кожній людині відчувати бадьорість цілий день:

Потрібно включити у ваш сніданок склянку йогурту зі злаками або свіжовичавленого соку, бутерброди з арахісовим маслом і фрукти.

На обід обов'язково повинні бути присутніми супи, борщі і т. д. тільки Хліб з борошна грубого помелу.

Вечеря повинна включати обов'язково рибу або пісне масло, салати.
Овочі та фрукти нехай будуть на столі цілий рік.
Коли ж під рукою немає нічого підходящого, вам завжди знадобиться в дорозі або вдома Кембриджское Харчування - багато вітамінів і мікроелементів, смачно і швидко!

Секрет 5. Розминка

Пілоти кожні 2 години роблять розминку, схожу на біг або ходьбу, а також виконують вправи на розтяжку м'язів.

Але що ж робити в офісі? Адже працівник не може по ньому бігати, що скажуть оточуючі? Тому при сонливості рекомендується встати, пройтися або зробити вправи на розтяжку.

Секрет 6. Легкий сон

Пілоти між рейсами знаходять місце для легкого сну. Іноді досить прилягти всього на кілька хвилин і витримати нічні польоти.
Можна теж спробувати прилягти на 30-40 хвилин, але не більше, тому що після слід стадія глибокого сну. Якщо встати пізніше, то можна, навпаки, відчути себе не відпочив, а розбитим і втомленим.
Дотримуючись цих секретів, сонливість зможе здолати не кожного. Але багато хто любить ночами відвідувати різні клуби, дискотеки та й просто засиджуватися допізна за комп'ютером, то почуття втоми і невиспаності буде забезпечено їм вранці.

Потрібно скорегувати режим дня. Висипатися! Якщо людина не висипається, він буде постійно боротися зі сном.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
17 + ? = 25
Введіть капчу*
Рекомендовані товари