Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Біозим-найкращий помічник у нормалізації живлення

Біозим

нормалізувати харчуванняМабуть, така модель харчування як ранковий бутерброд з чаєм, сухий обідній перекус і вечірній вечерю «до відвалу», прийнятна для більшості дорослого населення. Причина такого раціону – шалений темп життя, за якого не вистачає часу для приготування і вживання повноцінної здорової їжі.

Якщо ваше харчування незбалансоване, доводиться перехоплювати щось «на льоту» і на столі часто буває жирна, многокалорийная їжа, обов'язково варто придбати Біозим – натуральний рослинний препарат, що містить високоефективні ферменти для поліпшення травлення.

Біозим-найкращий помічник у нормалізації живлення

Користь Біозиму обумовлена його вираженими протизапальними, імуномодулюючими і антигістамінними властивостями. Завдяки ретельно підібраному комплексу інгредієнтів натурального походження, препарат ефективно відшкодовує недолік ферментів підшлункової залози, розріджує кров і сприяє швидкому розщепленню жирів і білків. Їжа при впливі Біозиму краще засвоюється, виключається її бродіння і гниття. В результаті здорового травлення поліпшується живлення тканин корисними речовинами, прискорюється процес виведення токсинів, зміцнюється імунітет і в цілому системи організму починають працювати більш продуктивно і правильно.

Величезне значення Биозима від Віталайн, ціна якого цілком доступна, пояснюється його здатністю очищати організм і надавати протизапальний ефект без побічних реакцій, на відміну від синтетичних ліків. Вхідні до складу препарату речовини швидко справляються з вогнищами запалення і відновлюють пошкоджені клітини. Завдяки цій особливості препарат рекомендується для лікування приховано протікають інфекцій.

Показання до застосування:

  • запальні захворювання сечостатевої системи;
  • порушений обмін речовин;
  • бронхіти, синусити та інші недуги дихальних шляхів;
  • гінекологічні захворювання;
  • артрити, ревматизми, розсіяний склероз;
  • переломи, вивихи, травми, запалення м'яких тканин.

Рекомендації щодо застосування

Для поліпшення травлення Биозим потрібно приймати по таблетці під час їжі. Як протизапальний засіб препарат слід приймати на порожній шлунок по 2 капсули тричі на день.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
7 + ? = 11
Введіть капчу*
Рекомендовані товари