Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Біодобавка Гінкго Білоба від компанії Vitaline

Гінкго Білоба

Гінкго БілобаГінкго - велике дерево, яке  часом досягає висоти 30 метрів. З давніх часів це високоросла рослина з Південно-Східного Китаю називають «живою копалиною». Дуже давня рослина (з'явилась на землі понад двох мільйонів років тому) Гінкго Білоба так само відомо своїми особливими лікарськими властивостями. У рослині містяться флавонові глікозиди, які мають антиоксидантну дію і ще більше 40 природних корисних мікроелементів (кальцій, фосфор, солі калію, фітостерини, аспарагін, маргенин, тимін і ін).

Прийом біодобавки Ginkgo Biloba Plus (Гінкго Білоба Плюс), в основі якого знаходиться Гінкго Білоба, допоможе попередити і частково відновити багато вікові порушення, позбавить від головного болю, шуму, депресії, поліпшить загальну концентрацію.

Препарат можна вживати для:

  • посилення концентрації уваги;
  • покращення пам'яті;
  • при комплексній терапії хронічної втоми;
  • поліпшення роботи мозку, підвищення розумових здібностей;
  • зняття нервової напруги;
  • профілактики різних захворювань.

А так само при імпотенції, варикозному розширенні вен, тромобофлібіті і діабеті.

Але, основною специфічною властивістю, якою володіє гінкго білоба, є стимуляція і збільшення припливу крові до тих областей, які відчувають її нестачу, в результаті будь-яких функціональних порушень або захворювань. Таким чином, прийом гінкго білоби рекомендований людям які перенесли інсульт, інфаркт міокарда та інші захворювання, що викликають порушення припливу крові до різних органів і частин тіла, включаючи мозок, артерії і вени. Препарат відновлює рухові, мовні функції; покращує циркуляцію крові; позитивно впливає на еластичність стінок судин, запобігаючи тромбози; прискорює провідність нервових клітин, сприяючи поліпшенню обмінних процесів і постачання їх киснем; має антиоксидантну і антиспазматичну дію.

Біодобавка Гінкго Білоба Плюс складається з натуральних компонентів, а саме: екстракт гінкго білоба 30 мг і биоперин 5 мг, і застосовується дорослими по 1 капсулі 1-2 рази на день, залежно від стану і причин застосування. Протипоказанням до застосування є загальна непереносимість компонентів і високий рівень згортання крові. У разі виникнення, будь-яких негативних впливів (запаморочення, дискомфорт), слід зменшити дозу і проконсультуватися з лікарем.

Будьте здорові!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
23 + ? = 32
Введіть капчу*
Рекомендовані товари