Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Біодобавка Arginine (Аргінін) від компанії Vitaline

Аргінін

ПротеїнАргінін – це оптично активна, основна алифатическиактивная амінокислота, умовно незамінна для підтримання повноцінного здоров'я людини. Вона постачає азотом ферменти, які синтезують NO в м'язовій тканині. Дефіцит аргініну в організмі викликає підвищення артеріального тиску і негативно впливає на м'язову масу.

Прийом аргініну покращує кровотік в м'язах і стимулює доставку поживних речовин до м'язових клітин, покращує живлення м'язів, прискорює відновні процеси, сприяє загоєнню ран, спалює шкідливий холестерин, знижує артеріальний тиск, зміцнює імунітет.

Біодобавка (Аргінін) від Vitaline містить 500 мг аргініну-замінної амінокислоти, рекомендована до вживання, по 1 капсулі 2-3 рази на день, залежно від мети застосування.

дана біодобавка необхідна при:

  • аутоімунних захворюваннях (СНІД, вовчак та ін.);
  • захворюваннях печінки (цироз, жирова дистрофія печінки, гепатит);
  • різних захворюваннях серцево-судинної системи;
  • захворювання кровоносної системи;
  • чоловіче безпліддя;
  • виразкової хвороби.

Аргінін так само корисний особам, що серйозно займаються спортом, тому що він сприяє коректному набору м'язової маси і зниження артеріального тиску при високих фізичних навантаженнях. Вживати його слід до початку тренувань і після них для поліпшення живлення м'язів, а так само безпосередньо перед сном, щоб поліпшити секрецію гормону росту.

Завдяки активним властивостям аргініну стимулювати синтез в м'язових тканинах, сприяє тому, що одержана з їжею  енергія була використана саме в м'язах, а не для набору ваги. Тому прийом аргініну ефективний при боротьбі з ожирінням. Так само аргінін підвищує імунітет і підсилює захисні функції організму.

Протипоказаннями для прийому біодобавки Arginine є: цукровий діабет, порушення синтезу сечовини, спадкові порушення аргининового ряду, вагітність, лактація, діти до 16 років.

При перевищенні дозування більше 15 мг на добу, можуть виникати нудота, діарея, стрімке зниження артеріального тиску, в таких випадках необхідно зменшити дозу до повного зникнення побічних ефектів.

Будьте здорові!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
22 + ? = 27
Введіть капчу*
Рекомендовані товари