Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Біодобавка WildYamComplex (Дикий Ямс Комплекс) від Vitaline

Дикий Ямс

Біодобавка WildYamComplex (Дикий Ямс Комплекс) від Vitaline

Wild Yam

Дикий ямс (діоскорея) – багаторічна ліана, типу трав'янистих, з високими стеблами (досягають до 4,5 метрів), тонкими розгалуженим пагонами і дерев'янистим кореневищем. Вже давно були вивчені лікувальні і відновлюють властивості цієї рослини.

За даними численних досліджень вже з віку 25 років рівень гормонів в людському організмі починає знижуватися, що значно впливає на фізичний стан  (сонливість, апатія, підвищена стомлюваність) і виникнення ймовірності розвитку остеохондрозу, ревматоїдного артриту, ожиріння.

Склад біодобавки Wild Yam Complex (Дикий Ямс Комплекс) Vitaline повністю натуральний (порошок коренів діоскореї волохатої (Wild Yam root powder) - 200 мг; порошок плодів глоду (Hawthorn fruit powder) -  200 мг.) і  складається з природних естрогенів, попередниками таких гормонів, як кортизол і прогестерон. Таким чином, прийом  цієї біодобавки не тільки сприяє нормалізації загального рівня гормонів, але і допомагає запобігти проявам раннього клімаксу, а так само, знижує вираженість передменструального синдрому.

Екстракт дикого ямсу  чудово зволожує шкіру і уповільнює процеси старіння всього організму, знижує рівень холестерину і нормалізує тиск.

Показаннями до застосування Комплексу Дикий Ямс, є наступні захворювання:

  • фіброміома матки і кістоподібні зміни;
  • виражений передменструальний синдром;
  • атеросклероз;
  • порушення мозкового і коронарного кровотоку;
  • артеріальна гіпертензія;
  • порушення травлення.

Дикий ямс так само допомагає знизити нервове перенапруження, підвищену стомлюваність, дратівливість, нормалізує сон, сприяє поліпшенню пам'яті (позбавляє від неуважності), має спазмолітичну, протизапальну дію.

Біодобавку Wild Yam Complex (Дикий Ямс Комплекс) рекомендовано приймати по 2 капсули тричі на день, за 30 хвилин до прийому їжі для профілактики і лікування захворювань.

Протипоказаннями є індивідуальна непереносимість компонента, вагітність, лактація.

Будьте здорові!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
7 + ? = 14
Введіть капчу*
Рекомендовані товари