Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Виводимо шрам своїми силами

Виводимо шрам своїми силами

Виводимо шрам своїми силамиПрактично у кожного з нас на тілі є шрами різних походжень. Хтось до цього факту ставиться байдуже, кому-то ці недоліки не дають спокою.

Як правило, представниці прекрасної статі прагнуть позбутися цього дефекту. Боротьба ведеться різними способами. Чим молодше рубець, тим його легше вивести. Можна обійтися і без допомоги хірургії.

На допомогу прийдуть старовинні рецепти. І домашня війна триватиме довше. Дії потрібно буде проводити на регулярній основі.

можна вдатися до чарівних властивостей меду. Він пом'якшує шкіру, живить її і вдосконалює структуру. Всьому причина антиоксиданти. Мед потрібно намазати тонким шаром на місце шраму. Виробляти солодку маніпуляцію слід кілька разів на день.

Лимон допоможе видалити мертві клітини. Він м'яко очистить шкіру і підвищить її пружність. Це ідеальний засіб для позбавлення рубців від акне. Також він замаскує білі шрами, так як володіє відбілюючим властивістю. Шкіра просто зрівняється по відтінку. Потрібну ділянку просто протирається половинкою цитруса щодня, бажано в ранковий час.

З вівсянки і вершків в рівній кількості можна приготувати маску-скраб, додавши туди ще крапельку лимонного соку. Така суміш застосовується кілька разів на тиждень.

Якщо шрам красується над шкірним покривом, то його можна приховати спеціальною косметикою. Це може бути дуже щільний і густий тональний крем. Деякі вважають за краще використовувати бронзатор і хайлайтер. В цьому випадку головне підібрати відповідний відтінок. Бронзатор наноситься на шрам, а хайлатор вже навколо нього. Якщо шрам об'ємний, то навпаки.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
43 + ? = 49
Введіть капчу*
Рекомендовані товари