Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Вітаміни Віталайн

Вітаміни Віталайн

Вітаміни ВиталайнСтрімкий темп життя, часті стресові ситуації, неправильне харчування – все це здатне спровокувати нестача вітамінів. Коли це відбувається, організм працює вже не так ефективно, в зв'язку з чим істотно підвищується ризик виникнення серйозних захворювань.

Як визначити, чи потребує організм у вітамінах?

Про брак вітамінів свідчать наступні симптоми:

  • сухість, почервоніння і лущення шкіри. Наявність цієї проблеми говорить про те, що організму недостатньо вітаміну F, відповідального за побудову клітинних мембран.
  • Жовтизна і ламкість нігтів, надмірне випадання волосся. За регенерацію тканин, живлення волосся і нігтів відповідає вітамін Е. його недолік призводить до порушення діяльності сальних залоз, через що нігті стають ламкими, а волосся – тьмяними і посіченими.
  • «Непостійний» апетит, печія. Поява таких симптомів говорить про брак вітаміну РР, що бере участь в окислювальних і відновних процесах організму.
  • біль в м'язах і суглобах, «ломота» кісток. За вироблення колагену, сприяє здоров'ю суглобів, хрящів і кісток відповідає вітамін С. Якщо його не вистачає, починають боліти суглоби і м'язи, кістки стають більш еластичними.
  • Дратівливість, погіршення пам'яті і сну, слабкість. Такі симптоми з'являються, коли в організмі знижується рівень вітамінів групи В.

Вітаміни Vitaline - запорука здоров'я!

Купити вітаміни Vitaline – відмінне рішення для підживлення організму необхідними мінералами, макро - і мікроелементами, а також іншими корисними речовинами. Всі харчові добавки і вітаміни Віталайн, ціна яких цілком доступна, ефективно впливають на організм, відмінно засвоюються і швидко справляються з такою проблемою як авітаміноз. Взимку і навесні вітаміни Vitaline купити просто необхідно, Та й в інші пори року вони допоможуть заповнити дефіцит корисних речовин в організмі, попередити появу тривожних симптомів і захворювань. Купити вітаміни Віталайн можна у нас на сайті недорого з доставкою по Україні.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
18 + ? = 24
Введіть капчу*
Рекомендовані товари