Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Скільки коштує здоров'я? Його не купиш

Скільки коштує здоров'я? Його не купиш

Скільки коштує здоров'я? Його не купишСкільки коштує здоров'я? Багато хто відповість, що це питання в корені не вірний, адже здоров'я не можна оцінити і придбати за допомогою грошей. Звичайно, не можемо не погодитися з цим. Але здоров'я чогось, та варто.

Воно коштує витраченого часу на різні вправи, біг або гімнастику. Варто відмови від улюблених, але шкідливих продуктів. Варто того, щоб перебороти себе і кинути курити, випивати, а так само всіх тих зусиль, витрат і поневірянь, які будуть спрямовані на зміцнення здоров'я.

А ось за гроші саме здоров'я дійсно не купиш. Можна купити ліки, спортивні снаряди, продукти або літературу про здоров'я і для нього. У наші дні можна знайти багато книг про здоров'я в магазинах або в інтернеті: «Кроки до довголіття», «Здорове життя», «Як бути здоровим» та багато інших.

Можна сліпо довіритися всім порадам з них і чітко виконувати всі інструкції. Але потрібно враховувати особливості свого організму, способу життя та інші фактори. Тому просто виділіть для себе прийнятні варіанти і складіть свій розклад.

не починайте все з Понеділка або з першого числа. Навіщо все відкладати на якийсь день? Займіться своїм здоров'ям відразу ж, як тільки про це подумаєте. Прогуляйтеся, подихайте повітрям, трохи пробіжитеся, відсуньте від себе тарілку з жирною, але такою улюбленою їжею і приготуйте собі якесь легке і корисне блюдо.

Приберіть зі свого життя всі дратівливі вас предмети або навчитеся ставитися до них по-іншому. Адже важливо дбати не тільки про фізичне здоров'я, не варто забувати і про стан своєї психіки, нервової системи. Стреси і різні негативні моменти у вашому житті не сприяють зміцненню здоров'я.

Встаючи вранці, просто посміхніться самій собі і наступаючому дню. Природа дала нам здоров'я, а то яким воно буде і чи буде, залежить тільки від нас. А якщо потрібна допомога і підтримка організму Вам завжди допоможуть Бади Віталайн!
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
3 + ? = 13
Введіть капчу*