Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Користь і шкода від морозу

Користь і шкода від морозу

Користь і шкода від морозуОднакової думки про шкоду мороза не існує. Дослідження вчених говорять про користь холоду.

Жаркі дні сприяють появі втоми, зникає швидкість думки і тверезе судження. Мороз надає активність до дії.
Самопочуття і поведінка кожного в прямій залежності від того, як можна протистояти екстремальним температурам. Від спеки знайти притулок не представляється можливим, а ось теплий одяг і гаряча батарея можуть захистити від морозу. Вченими найбільшого університету доведено, що палюча спека шкідливіша для людини в 5 разів, ніж мороз.Народжувані в зимовий період діти мають краще здоров'я, ніж малюки, які з'явилися на світ влітку. Мікроби і віруси гинуть при морозі, а падаючий сніг, крім очищення повітря, є фільтром, збираючи шкідливі домішки.

Важливий доказ на користь мороза в активації захисту організму, посилення імунітету і тренування нервової системи, відповідальної за протистояння неврозу і стресу.
Про шкоду Морозу можна сказати, коли мінусова температура повітря від 10 градусів і нижче загрожує обмороженню. При переохолодженні шкіри голови з'являється лупа і запалення шкіри і навіть можливе облисіння.

Знижена температура шкідлива для голови, судини можуть постраждати від спазм, а це причина ломящей головного болю і перепад артеріального тиску. Сильне охолодження призводить до захворювання фронтитом, менінгітом.почервоніння вух на морозі вважається нормальною реакцією, а якщо їх мочки побіліли, можливий отит, що переходить в хронічну форму. При прогулянки пішки легко по холоду можливі бронхіт, міжреберна невралгія і запалення м'язів в області шиї і спини, а сильне охолодження грудної клітки є причиною пневмонії і запалення серцевого м'яза. Радикуліт, запалення нирок і сечового міхура є результатом переохолодження попереку і тазу.

Поліартрит або запалення суглобів з'являється від переохолодження рук, тому краще змащувати їх жирним кремом. Холод уповільнює кровообіг в судинах і першими починають замерзати ноги, а переохолодження їх викликає ангіну, гайморит або міокардит.

Напрошується висновок, що поганої погоди не існує у природі. Від кожного залежить, скаржитися на мороз або радіти йому. А для профілактики їжте вітаміни, такі як: Селен, вітамін С, Е та ін
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 29
Введіть капчу*
Рекомендовані товари