Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Трохи про користь риб'ячого жиру (Омега-3)

Трохи про користь риб'ячого жиру (Омега-3)

риб'ячий жир (Омега-3)Напевно немає такої людини, яку б турботливі батьки в дитинстві не пригощали «противним», на думку малюків, ліками. Риб'ячий жир, що отримується з печінки тріски, & ndash; це харчова добавка, яку використовують для зміцнення імунітету і профілактики рахіту. Крім того, в ньому джерело вітамінів і корисних властивостей.

Сьогодні дослідження цього «ліки від усіх хвороб» не припиняються, і вчені з'ясовують все нові факти позитивного його впливу на людський організм.

Так в чому ж конкретно користь риб'ячого жиру (омега 3), про яку говорять уже протягом стількох років?

1. Завдяки містяться в цьому препараті кислотам омега-3 можна істотно знизити ризики виникнення хвороб серця і атеросклерозу. Було помічено, що регулярна присутність в раціоні продуктів, збагачених омега-3, значно покращує стан судин.

2. Риб'ячий жир багатий вітаміном А, необхідним для поліпшення стану нігтів, клітин шкіри, волосся, зору.

3. Препарат містить вітамін D, здатний запобігти виникненню рахіту у дітей. Крім усього іншого, він служить швидкому засвоєнню важливих мікроелементів – фосфору і кальцію.

4. Риб'ячий жир допомагає в боротьбі з кровоточивістю ясен, а також зміцнює зуби і запобігає їх втрату в зрілому віці.

5. Нерідко жінки використовують його і для підтримки своєї краси. Завдяки цьому препарату можна позбутися від зморшок і уповільнити процеси старіння. Саме тому його можна побачити в складі деяких косметичних засобів. Також рекомендується наносити його точково, видавлюючи з капсули, на кожну яскраво виражену зморшку.у помірних дозах риб'ячий жир абсолютно нешкідливий, проте його не радять вживати людям з індивідуальною непереносимістю, а також тим, у кого виявлені камені в сечовивідних шляхах.

Крім того, надмірне вживання цього препарату може призвести до підвищення тиску.

Маленьким дітям, а також вагітним і годуючим жінкам риб'ячий жир можна вживати тільки після консультації з фахівцем.

У ході численних досліджень були зроблені висновки, що, вживаючи по 1-2 ложки риб'ячого жиру щодня, можна запобігти такі захворювання, як діабет, підвищення рівня холестерину, хвороби нирок і серця, м'язові болі.тому, якщо ви всерйоз вирішили взятися за своє здоров'я і зміцнити імунітет, то без цього диво-ліки вам точно не обійтися.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
16 + ? = 23
Введіть капчу*
Рекомендовані товари