Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Лікування циститу народними методами

Лікування циститу народними методами

Лікування циститу народними методами Що таке цистит відомо багатьом жінкам не з чуток. Циститу сприяє часте і хворобливе сечовипускання, відчуття дискомфорту внизу живота. Випивши антибіотик, болі припиняються на кілька тижнів або місяців, але варто переохолодитися, випити трохи вина або вжити смажену та гостру їжу як хвороба знову повертається, а з часом антибіотики допомагати припиняють. Ні в якому разі не відкладайте похід до лікаря в дальній ящик. Цистит - серйозне захворювання, яке вимагає тривалого лікування і суворої дієти. Але як бути, якщо цистит застиг вас зненацька, і немає можливості звернутися до фахівця. В такому випадку, скористайтеся народними методами, які допоможуть зняти болі і полегшити страждання в очікуванні прийому лікаря.
 
Дотримуйтесь дієти і такі народні методи:
 
1. Не вживайте гостру їжу, каву, виключіть алкоголь.
 
2. Пийте велику кількість рідини, це сприяє вимиванню бактерій з сечового міхура. Знеболювальну дію може надати журавлинний або брусничний морс. Печіння при сечовипусканні можна зменшити, вживаючи свіжовичавленого яблучно-буряковий або морквяний сік два рази на день по 200 мл
 
3. Для успішного лікування включіть в раціон харчування рослинні продукти, благотворно діють на сечовивідну систему. Такими продуктами є морква, селера, журавлина, імбир, брусниця, петрушка, кріп, березовий сік.
 
4. Відвар пшона допоможе зняти больові відчуття. Стакан пшона промийте, залийте двома літрами трохи теплою водою, дайте настоятися протягом години. Воду випивайте протягом дня перед їжею. Одне і те ж пшоно можна використовувати два рази.
 
5. Купіть в аптеці трав'яний збір від ЦИСТИТУ і використовуйте згідно інструкції. Добре від болю при циститі допомагає ромашка, мучниця, упав впала.
6. Покладіть грілку на низ живота, це допоможе зняти болі.
 
7. Вода і пів чайної ложки харчової соди так само можуть полегшити страждання хворого. Під час загострення циститу хворому необхідний постільний режим, зробіть теплу ванночку для ніг, намагайтеся не концентрувати увагу на болі, подивіться захоплюючий фільм. Якомога швидше зверніться за допомогою фахівця.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
41 + ? = 45
Введіть капчу*
Рекомендовані товари