Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Лікувальні властивості меду

Лікувальні властивості меду

Лікувальні властивості медуВсі з дитинства знають, що мед – це винятково корисний продукт. Однак знання більшості споживачів меду про його лікувальні властивості обмежуються уявленнями про мед, як про протизастудний засіб. При цьому в народній медицині мед має набагато більш широке застосування. Безумовно, дієвість ряд я варіантів ставиться сучасною медициною і фармакологією під питання, проте багато споживачів впевнені в його лікувальних властивостях. Необхідно відзначити, що у деяких людей відзначається досить сильна алергічна реакція на мед і на продукти, що мають його в своєму складі. Але насправді кількість алергіків, чутливих до меду мізерно мало. Найчастіше небажана реакція окремих індивідуумів на вживання меду викликана поганою якістю продукту, а аж ніяк не непереносимістю меду.
Перш за все, мед відомий своєю антимікробною дією, проте воно не обмежується місцевим застосуванням на горло. Мед цілком успішно може наноситися і на запалені ранки на тілі, виявляючи досить ефективне антибактерицидний дію.

У складі ряду народних засобів, що включають крім меду до свого складу інші натуральні елементи, такі як редька, молоко, різні трави, алое та інше, мед може використовуватися як засіб проти захворювань і розладів шлунково-кишкового тракту, опіків, гастритів, виразок і багато чого іншого.
Зрозуміло, в наш час не варто займатися наполегливим самолікуванням і покладатися тільки на силу народних засобів. Однак в якості супутньої терапії і загальнозміцнюючий засіб мед досі не залишає свої позиції. Адже як мінімум мед – це джерело корисних мікроелементів і мінералів, а також він багатий вітамінами, що надає загальнозміцнюючу дію навіть на здоровий організм.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
9 + ? = 12
Введіть капчу*
Рекомендовані товари