Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Кембриджське харчування - схуднення та оздоровлення

Кембриджське харчування

Через стрімкий темп життя сучасним людям не завжди вдається збалансувати і нормалізувати своє харчування. Подібне ставлення призводить до того, що багато систем організму дають збій, сповільнюючи метаболічні процеси. В результаті в суглобах починають відкладатися солі, утворюються камені в жовчному міхурі, знижується імунітет і збільшується жировий прошарок. Виникає питання, чи можна налагодити раціон і отримувати повноцінне підживлення, не змінюючи ритм життя і не набираючи зайву вагу?

Кембриджське харчування & ndash; схуднення та оздоровлення

Ще в 1980 році вчені і дієтологи з Британії розробили ідеальну формулу повноцінного і збалансованого раціону, відому зараз як кембриджське харчування. У його комплекс включені низькокалорійні супи, каші, батончики і напої, до складу яких входять абсолютно всі вітаміни, мінерали і мікроелементи, необхідні для ефективної роботи і підтримки здоров'я всіх систем організму.

Найбільш популярним сьогодні вважається кембриджське харчування Віталайн. Воно повністю замінює добову норму споживання жирів, білків і вуглеводів, відновлює обмін речовин і сприяє переробці жирових відкладень в енергію. Це найкраща альтернатива виснажливим дієтам, через які виникають серйозні проблеми зі здоров'ям. Зменшення ваги з використанням Кембриджського харчування Віталайн, відгуки про який свідчать тільки про позитивну дію, відбувається без стресу для організму.

Кембриджське харчування ідеально підходить для швидкого схуднення, також воно показано при:

  • порушення роботи шлунково-кишкового тракту;
  • цукровому діабеті;
  • стані після інсульту або інфаркту;
  • захворюваннях сечостатевої системи;
  • порушеннях роботи серцево-судинної системи;
  • захворюваннях органів дихання.

Купити кембриджське харчування необхідно для того, щоб привести в порядок свою фігуру, а також зміцнити імунітет, підвищити життєвий тонус і в цілому поліпшити стан свого здоров'я.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
18 + ? = 24
Введіть капчу*
Рекомендовані товари