Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Цей дивовижний йод

Цей дивовижний йод

Цей дивовижний йодЛюдський організм складається з величезного числа елементів. Практично вся періодична система Менделєєва є в наших клітинах. Особливе місце в життєдіяльності відведено йоду. Це мікроелемент, що відповідає за ріст і нормальну фізичну активність; пам'ять і красиві блискучі волосся. Коли в організмі його не вистачає, то постійно хочеться спати, настрій знижений аж до депресії, жінки не можуть виносити вагітність, а у маленьких дітей може розвинутися розумова відсталість.

Температура тіла завжди залишається низькою. І в найспекотнішу погоду людина кутається в вовняні речі, намагаючись позбутися від постійного ознобу. Спроби зменшити вагу у повної людини абсолютно не ефективні, адже обмін речовин сильно уповільнений. Кишечник погано працює, волосся погано росте і сильно випадає. Стоншується шкіра і стає дуже сухою. Суглоби починають хворіти і скрипіти, сильно набрякає все тіло. Знижується слух, і організм перш часу старіє.

якщо йоду надходить недостатньо в організм, то знижується імунітет. Віруси і мікроби вже не мають перешкод для проникнення в людське тіло. Хвороба змінюється хворобою. Лікарі намагаються знайти причину такого стану, лікують сильними антибіотиками та імуностимуляторами. А потрібно всього лише додати в їжу продукти, багаті йодом. І проблема частих застуд буде вирішена.

всього-то 5 грам йоду за 75 років людського життя потрібно для нормальної життєдіяльності. Це чайна ложка сухої речовини. На добу приблизно 200 мкг. В організмі йод не виробляється. Потрібно постійно поповнювати його запаси. Звідки ж взяти йод? Де його найбільше?

Є райони, грунт яких багата йодом. І тоді можна з успіхом вживати в їжу овочі і фрукти, вирощені в цих місцях. Але, таких районів дуже мало. Постарайтеся стежити за своїм раціоном. У ньому повинні бути кальмари і морська риба, морська капуста, волоські горіхи, фейхоа і хурма. Не забувайте про йодованої солі. Її можна насипати в сільничку і кожен член сім'ї буде підсолювати свою їжу за потребою.

Медики помітили, що після відвідин сольових печер люди менше хворіють на застуди. Виявляється, йод відмінно всмоктується легкими, адже повітря цих печер інтенсивно випаровує йод. Тепер в кожній поліклініці і санаторії є спеціальні сольові шахти, де можна поповнити запаси йоду, відпочивши від суєти і послухати спокійну музику. Курси спелеотерапії рекомендується проводити два рази на рік. Відмінним засобом і джерелом йоду служить препарат Тирозин - амінокислота, що сприяє виробленню йоду і інших корисних речовин, особливо корисна для щитовидної залози.

Ще один спосіб, що допомагає збагатити організм йодом – морські ванни. Адже через шкіру він чудово всмоктується і легко ліквідується дефіцит цього мікроелемента. Зовсім не обов'язково їхати на море, щоб поповнити запаси організму. Можна ці ванни приймати вдома. Після важкого робочого дня так приємно розслабитися в теплій воді. На ванну досить 1 склянки морської солі. Токсини виведуться з організму, прискориться обмін речовин, оновляться клітини шкіри і життя заграє новими фарбами!
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 28
Введіть капчу*
Рекомендовані товари