Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Дії препарату Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

Дії препарату Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

  • робить благотворний вплив на роботу головного мозку, стимулює поліпшення пам'яті.
  • значною мірою підвищує розумову і фізичну працездатність людського організму.
  • За допомогою цієї біологічно активної добавки до їжі, можливо, протистояти певним небажаним явищам, які з'являються у людини з віком.

Рослина гінкго білоба — має й інші назви "волосся жінки", або "дволопатевий гінкго ", а також  "рокан", "40 корон" і т. д.

Дерево гінкго — є найстійкішим і найдавнішим видом серед найвідоміших дерев. Цим рослинам довелося пережити чимало всіляких катастроф, які в свій час відбувалися на Землі, подібні падінь величезних метеоритів, льодовикового періоду, атомних вибухів і забруднення людством нашої навколишнього середовища. Сьогодні вже відомо, що гінкго – являє собою єдиний вид дерев, які вижили в Хіросімі після атомного вибуху. Мабуть, подібна неподавляемая життєва сила дерев гінкго обумовлена тим, що у них унікальний фітохімічний склад, що включає комплекс найпотужніших антиоксидантів та інших активних речовин. Також стало відомо те, що дерево живе гінкго близько тисячі і навіть більше років. Сьогодні" стандартним " вважається екстракт Ginkgo Biloba , що складається з двадцяти чотирьох відсотків флавонглікозидів і шести відсотків терпеноїдів.

В результаті численних наукових досліджень, уже в наші дні вдалося створити висококонцентрований активний екстракт – Ginkgo Biloba Extract — це екстракт, який володіє цінними лікарськими властивостями, надає вельми сприятливу дію на самі  важливі системи людського організму людини — кровообіг і мозок.

В результаті наукових досліджень стало можливим поділ на три основні категорії істотних клінічних ефектів після Ginkgo Biloba:

  • регулюється тонус кровоносних судин, наслідком чого є поліпшення у всьому організмі кровообігу,  у головному мозку особливо, тобто мозок забезпечується всім необхідним, щоб нормально функціонувати;
  • зменшення ризику утворення в коронарних артеріях тромбів;
  • препарат має виключно сильні антиоксидантні властивості, особливо нейтралізує радикали супероксиду. За рахунок антиоксидантних властивостей Ginkgo Biloba зупиняє трансформацію в бляшки холестерину, а також запобігає наступне — ущільнення і  звуження артерій. Саме завдяки даній властивості препарат застосовують в лікуванні переміжної кульгавості, болях і судомах в ногах.
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
9 + ? = 12
Введіть капчу*
Рекомендовані товари