Режим роботи магазина:
ПН - НД: з 9:00 до 20:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Віталайн (Vitaline)

Біодобавка Масло примули вечірньої від компанії Vitaline

Масло примули вечірньої 

Біодобавка Evening Primrose Oil Масло примули вечірньої (Масло ослинника) від компанії Vitaline

Масло примули вечірньоїПримула вечірня – дикоросла рослина з жовтими колосистыми квітами. Насіння цього дивного квітки містять масло, що є цінним джерелом поліненасичених жирних кислот, які дуже важливі для підтримки повноцінного здоров'я людського організму. Однією з найважливіших кислот, що міститься в примулі вечірньої, є Гамма-ліноленова кислота, яка володіє безліччю корисних властивостей: знижує інтенсивність головного болю і запальних процесів, покращує стан шкіри, в тому числі при дерматологічних захворюваннях (екземі, псоріазі), сприяє виробленню корисних простагландинів. Ці простагландини заспокійливо впливають на нервову систему, підтримують нормальну працездатність серцево-судинної, імунної та репродуктивної систем людини.

олія примули вечірньої має широкий спектр цілющих властивостей і використовується для лікування багатьох захворювань. Наявність вітаміну Е в своєму складі, свідчить про антиоксидантні & nbsp; властивості масла. Так само, завдяки наявності цього вітаміну, масло примули вечірньої уповільнює процеси старіння клітин, покращує їх живлення, зміцнює стінки судин, запобігає тромбоз, і сприяє розсмоктуванню наявних тромбів.

Біодобавка Evening Primrose Oil (Масло примули вечірньої) від Vitaline володіє широким спектром дії на такі захворювання:

  • порушення гормонального фону у чоловіків і жінок;
  • захворювання серцево-судинної системи;
  • постінфекційні стани;

Масло примули вечірньої показано приймати для профілактики вищевказаних захворювань; для зниження рівня холестерину в крові; підвищення імунітету; при ослабленні зору; лікування довго не гояться (сочащихся) ран; так само воно надає омолоджуючий ефект на шкіру, підтримує її пружність і еластичність.

БАД Evening Primrose Oil Масло примули вечірньої (Масло ослинника) містить  натуральне 9%-е масло примули вечірньої. Застосовується він & nbsp; по 2-6 капсул в день під час прийому їжі. Курс лікування і профілактики проводиться 2-3 рази на рік, в залежності від причин вживання.

Протипоказанням є індивідуальна непереносимість компонента.

Будьте здорові!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я Прізвище*
Email
Введіть коментар*
18 + ? = 19
Введіть капчу*
Рекомендовані товари